Skip to content

Så här köper du våra böcker:

augusti 20, 2013

Beställ direkt från förlaget mot faktura. Endast porto 48 kr per beställning (inom Sverige) tillkommer till angivna priser som är inkl moms.
E-post: 46karret@gmail.com (obs ny!)

Glöm ej ange namn och postadress och vilka titlar du vill beställa. Betalning ska ske inom tio dagar.

Om du föredrar att betala i förskott är vårt pg 78 86 58-3. Skriv Beställning: titlarna + namn o adress. Glöm inte lägga till 48 kr för frakten.

1. Starrgräs och dolda maskar

Ny deckare av Göran Dahlman

Starrgräs och dolda maskar är en fristående uppföljare till Malört och Silvermåne. Hampus O’Brian och Peter Zizulu arbetar nu på Scotland yard med IT och ekonomisk brottslighet. Tidigt förgrenar sig fallet till Göteborg där en dramatisk utveckling tillstöter. Vi får bekanta oss med såväl hackermiljö i Londons förorter som en tidigare mobbad chalmerist som blir intensivt inblandad, samt en romsk hundvaktande flicka. Med mera, som inte kan avslöjas här!

254 sidor, häftad, nyutkommen juni 2017.

60 kr

 

SKANDIAMANNEN
utpekas i tidskriften Filters nummer för juni/juli 2018 som sannolik mördare av Olof Palme.
Detta är dock inget nytt spår. Redan 1998 gav vi ut Sven Anérs Cover-up: Palmemordet (se nr 11 nedan) där 40 sidor ägnas åt Skandiamannens förehavanden kring mordplatsen (i tid och rum). Köp och läs, och bedöm själv!

SVEN ANÉR
avled 11 maj 2018, vid 96 års ålder. Bokförlaget Kärret har givit ut ett tiotal titlar av hans omfattande bokproduktion. Så sent som året innan var han fortfarande fullt aktiv med sitt skrivande. Läs hans spännande livshistoria i två band: Mitt 20-tal och mitt 30-tal samt Så fick det bli (se nr 6 och 7 nedan).

2. Staten tog Olofs liv

Om mordet på Olof Palme  av Sven Anér

FramsidaStaten

Staten tog Olofs liv är en extremt initierad betraktelse över det mörka tillståndet i det svenska rättssamhället trettio år efter mordet på Olof Palme.
Sven Anér har ända sedan Polisspåret (1988) i bok efter bok avslöjat lögnerna kring mordutredningen.
När får vi veta sanningen?

136 sidor, illustrerad (Utg. 2016)

OBS! Beställes endast via följande länk: https://widget.publit.com/staten_2005

3. Då Sverige störtdök (ner i ett moraliskt kärr – hur tar vi oss upp?)

Sven Anér  om Palmemordet:

Utredningen har bluffat om hemligstämpling av obduktionsprotokollet. Blev Lisbeth Palme påskjuten? Kompendium ca 100 s A4, utkom juli 2016.
Se anmälan i Miljömagasinet 31-2016.
Beställ för 8o kr inkl porto!

4. Lelle Printers lexikon för supervalåret 2014

Hans Dahlman

Ingen som intresserar sig för politik har väl kunnat undgå att konstatera att politiken inte alltid är vad den synes vara och att politikernas uttalanden sällan O_LPrinterinnebär vad orden betyder. I Lelle Printers lexikon kan du slå upp de vanligast förekommande nyckelorden i politiken och få en initierad förklaring till dem, dvs få veta vad de egentligen betyder. Du kan även hitta de flesta av den politiska teaterns rollfigurer och få en beskrivning av vad som döljer sig bakom maskerna. I den betydligt utökade och aktualiserade version som du nu håller i handen finns givetvis de senaste årens löjliga modeord vid sidan av de gamla, liksom de aktuella politiska flopp- och toppfigurerna vid sidan av de mera legendariska. Lelle Printer (Hans Dahlman) är den lika trovärdige som otillförlitlige nyhetsuppläsaren i radions På Håret. Sveriges roligaste nyhetsankare.

176 sidor, häftad, utkom maj 2014       60 kr

 

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: